Global Profi Team


  A jogi tanácsadás mellett tevékenységünk másik súlypontja ügyfeleink megbízásából kezelendő cégek számára nyújtott adó és üzleti tanácsadás, valamint a könyvelés.

  Vállalati adózás és könyvelés területére szakosodott munkatársaink biztosítják, hogy német cégének vezetése már az alapítástól kezdve megfeleljen a német jogi és adójogi előírásoknak és valamennyi rendszeres és eseti adóbevallását megfelelő formában nyújtsa be.

  Német cégének magyar ügyvezetőjét folyamatos adó- és könyvelési tanácsadással is támogatjuk és elkészítjük cégének zárómérlegét is, ami a tulajdonosok és a mindenkori cégvezetők számára egyaránt garanciát jelent német cégük, mind adózási, mind igazgatási szempontból való jogszerű működésére.

  Németországban és Ausztriában müködő cégeket Soka-Bau és Buak tanácsadással is támogatjuk. E szakterület komplexitása különleges szakmai minősítést igényel, melynek az adójogi szakjogászi cím megszerzésével teszünk eleget. Az adójogi szakjogászi címet a helyileg illetékes német ügyvédi kamara az előírt speciális elméleti és gyakorlati szakismeretek igazolása után adományozza oda.  Legfőbb célunk, hogy zökkenőmentesen tudja cége megvetni lábát külföldön is.
  Keressen meg minket bátran, és mi támogatjuk Önt saját céljainak megvalósításában!!

  A Global Profi Team Kft csapata